0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Интелигентен терморегулатор Bosch EasyControl CT 200/CT 200 B

Интелигентният терморегулатор, който се адаптира самостоятелно към Вашия начин на живот. Повърхност от черно или бяло стъкло със сензорен екран и обкръжаваща го светлина в плоска и елегантна опаковка. Със своя елегантен дизайн EasyControl впечатлява с лекота дори журита от специалисти.

619.00 лв.

на 12 вноски по 60.93 лв.

Безплатна доставка
за всяка поръчка над 200лв.

 • Интегрирана функция за автоматично разпознаване на присъствие
 • Чрез WLAN лесно може да се свърже в мрежа с отоплителния уред
 • Възможно е обслужване чрез сензорен дисплей или приложение EasyControl
  Индивидуално настройване на температурата и програмата за отопление на до 16 помещения: с EasyControl и безжичен термостат на Bosch можете да осъществите лесно мечтата си за управление на отоплението в отделните помещения.
  Достатъчни са само няколко манипулации и готово – сензорният екран е разположен идеално на стената и е в готовност. Конфигурирането на регулатора също става бързо и без проблеми. Интегрираният асистент за инсталиране води сигурно през отделните етапи.
  С EasyControl спестяването на енергия става автоматично. Разпознаването на присъствие гарантира, че ще се отоплява само когато действително Ви е необходимо – при това напълно автоматично.
  Още на пръв поглед интелигентният регулатор впечатлява с атрактивния стъклен дизайн със сензорен екран и осветление. Неговата издължена форма подчертава модерния му външен вид със страхотна елегантност. Просто впечатляващ.
  Интегрираната функция за разпознаване на присъствие регистрира автоматично, че сте вкъщи. На тази база регулаторът настройва отоплението и програмите за отопление идеално към Вашето ежедневие – без да се налага да правите нещо за това.
Тегло 1 кг
Марки

Модел

CT 200 бял, CT 200 B черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Интелигентен терморегулатор Bosch EasyControl CT 200/CT 200 B“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!