0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Комбиниран кондензен газов котел Alarko Carrier SUF 35

 • 3 години гаранция на продукта;
 • Продължителна и постоянна модулация при отопление и битова гореща вода;
 • Напълно безопасен, с функции против замръзване и против блокиране на помпата и 3-пътния вентил, с програма за автоматично обезвъдушаване;
 • Подходящ за системи с подово отопление);
 • С включен коаксиален димоотвод.

2,090.00 лв.

на 12 вноски по 205.73 лв.

Безплатна доставка
за всяка поръчка над 200лв.

Alarko Super Fit осигурява лесен монтаж със своята лекота и компактни размери. Със своята много малка дълбочина, лесно се побира в кухненски шкафове. Неговата широчина е само 43.7 cm, височината е 64

Газовите котли Alarko Super Fit осигуряват лесна инсталация със своята лекота и компактни размери. Със своята много малка дълбочина газовите уреди лесно се вписват в кухненски шкафове. Ширината на котлите  само 43,7 см, височината е 64 см, а дълбочината е само 25,6 см.

Най-ниска консумация на гориво с Premix кондензационата технология. В комбинираните котли с пълна кондензация, благодарение на топлообменника с много голяма повърхност за пренос на топлина, водната пара в димните газове кондензира и  се превръща в течна фаза, като същевременно създава температура на подаващата вода от около 50 ° C или по-ниска. Топлинната енергия на водната пара също се задържа, без да се изпусне в атмосферата през  димоотвода и се насочва във водата в топлообменника. С други думи към топлината получена в резултат на горивния процес, която се отделя към отоплителната инсталация, се добавя и топлината отделена при кондензацията на отработените димни газове. Благодарение на високата ефективност, разходът на енергия е по-нисък, което спестява разходи за отопление и намалява емисиите в околната среда. Premix кондензационата технология води до консумирането на значително по-малко газ.

Основни предимства на котлите:

 • Непрекъсната и пълна модулация за отопление и битова гореща вода;
 • Пълна безопасност с функция против замръзване;
 • Интегрирана циркулационна помпа и трипътен вентил;
 • Автоматична функция за обезвъздушаване;
 • Подходящи за подово отопление;
 • Могат да работят с природен газ и пропан-бутан;
 • Наличие на аналогов манометър;
 • Използвани компоненти от реномирани европейски производители;
 • По-висока ефективност и по-малко потребление на газ.
ALARKO-tdd

Вграденият в кондензните газови котли SuperFit  топлообменник е с високи характеристики,  издръжлив и устойчив на удари. Изработеният от неръждаема стомана топлообменик е с гладки овални тръби и има дълъг експлоатационен живот и е устойчив на корозия. Газовите кондензни котли Super Fit  на Alarko-Carrier  имат само  82 W консумация на електроенергия,  много висока ефективност, достигаща 97,9%  и пълно съответствие със стандарт БДС EN 15502.

ALARKO-tcc

Потребителските настройки се извършват лесно, чрез модерен и функционален контролен панел разположен отпред на котела. Управлението позволява регулиране на температурата на отоплителна система от 30°C до 85°C и температурата на битовата гореща вода от 35°C до 60°C. Комбинираните котли Alarko Super Fit са крачка напред използването им с бутони за настройка и бутон за нулиране, както и естетическия им вид.

ALARKO-SFTT

Комбинираните котли на Alarko-Carrier  използват най-новите компоненти на модерната технология. Електронната платка е една от тях. С разширените си  функции контролерът работи в хармония с газовия клапан и вентилатора и постоянно проверява сензорите, като гарантира, че котела работи безопасно и ефективно. Комуникационна мрежа за дистанционно управление (opentherm протокол), връзката с външен сензор за температура, функция за почистване на димоотвода, програмиране на параметри,  кодове и съобщения за неизправности и актуализация на параметрите чрез USB са само няколко превъзходни характеристики на това електронно управление.

Брошура
Инструкция за монтаж и инсталация
Енергийни етикети

Тегло 1 кг
Клас

Марки

,

Тип монтаж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комбиниран кондензен газов котел Alarko Carrier SUF 35“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!