0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Кондензен газов котел Rinnai MOMIJI WiFi

MOMIJI е типичният червен клен на Изтока, чиито листа стават червени през есенния сезон, който японците изживяват като „комфорт“. Благодарение на мекия климат и температурите по това време (пламтящата горещина на лятото отминава, а смразяващата зима все още не е дошла), животът става още по-приятен. Momiji най-добре интерпретира комбинацията от традиционните системи и технологията на кондензацията.
Всъщност, макар и да се интегрира перфектно с различни системи, той е проектиран да оптимизира технологията за кондензация при радиаторните системи, които често не могат да използват предимствата от кондензацията.
Гаранция: 4 години

Разгледайте и предлаганите от нас терморегулатори.

3,025.00 лв.3,320.00 лв.

на 12 вноски по 297.76 лв.

Безплатна доставка
за всяка поръчка над 200лв.

ВГРАДЕН ИНТЕРНЕТ WiFi МОДУЛ С ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai

ВГРАДЕН ИНТЕРНЕТ WiFi МОДУЛ С ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai


Да поддържате постоянна температура в дома през целия ден, дори когато Ви няма, означава загуба на енергия, всичко което трябва да направите, е да изтеглите ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai и да активирате ежедневното или седмично програмиране от телефона си, за да намалите потреблението си и в същото време поддържате домашния комфорт на високо ниво. С приложението MYRINNAI можете да включите и изключите котела където и да сте, да го рестартирате в случай на неизправност, да получавате известия за състоянието му и да промените настройките в случай на неочаквани промени в плановете Ви като например вечеря в последната минута с приятели или роднини. Може да настроите и будилник, който синхронизирайки се с този на вашия смарт телефон, стартира котела десет минути преди сутрешното събуждане, така сутрешният душ ще бъде винаги хубав и горещ. От едно ПРИЛОЖЕНИЕ също е възможно да управлявате няколко котела едновременно, например Вашия собствен и този на възрастните Ви родители или този във планиската Ви вила. Освен това може да дадете достъп на няколко члена от семейството да контролират котела.

НЕУТРАЛИЗАТОР НА КОНДЕНЗА

НЕУТРАЛИЗАТОР НА КОНДЕНЗА


Серията Zen включва стандартно кондензния неутрализиращ сифон, интегриран в уреда с добавен гранулат и веднага готов за употреба. Това ви позволява да опростите инсталацията, дори при подмяна на традиционен котел за висока температура. Интегрираният неутрализатор всъщност позволява да се елиминира киселинността на конденза (вода с киселинно рН, получена при нормалното функциониране на котела, корозивна към тръбите и каналите), без да се налага да се сблъсквате с разходите за закупуване и поддръжка на външен аксесоар/неутрализатор, който да изпълнява тази функция. Освен това при външен монтаж например на тераса, използването на такова устройство е задължително. Като толкова незаменим компонент, ние решихме той да идва стандартно във всеки котел.

ЗАЩИТА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ ДО -20ºC

ЗАЩИТА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ ДО -20ºC


Котелът е оборудван със защита против замръзване до -20ºC, което съвместно с IPX5D защитата позволява той да бъде монтиран външно.

ИНТЕГРИРАНА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА

ИНТЕГРИРАНА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА


Интегрираната климатична сонда е стандарт за котлите на Rinnai: позиционирана е вътре на входа на всмукателната тръба и монтажът е по- лесен от всякога, без строителни работи и електрически връзки. Благодарение на този сензор, можете да забравите да регулирате температурата и да оставите уреда да мисли за всичко, интелигентно коригирайки своята работа в зависимост от времето и външната температура. Така можете да се насладите на перфектен баланс между комфорт и спестявания, без притеснения.

Тегло 1 кг
Клас

Марки

Модел

Rinnai MOMIJI 24, Rinnai MOMIJI 29, Rinnai MOMIJI 34

Тип монтаж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кондензен газов котел Rinnai MOMIJI WiFi“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!