0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Кондензен газов котел Rinnai ZEN WiFi

Zen е новият 100% кондензен котел на Rinnai, стандартно оборудван с WiFi модул и термостат с дистанционен интерфейс. Благодарение на приложението “My Rinnai”, използването и наблюдението на уреда е много просто: няколко натискания, за да настроите температурата, да контролирате консумацията и да промените седмичния график за неочаквани промени в плановете, като например вечер с приятели, организирана в последния момент. Zen е идеалното решение на Rinnai за домашен комфорт, без значение от вида на системата Ви, номинална или пълна кондензация. Малък по размер, но с голяма мощ.
Гаранция: 4 години

Разгледайте и предлаганите от нас терморегулатори.

3,478.00 лв.3,749.00 лв.

на 12 вноски по 342.35 лв.

Безплатна доставка
за всяка поръчка над 200лв.

 

Иновация в горенето

Иновация в горенето

СЪРЦЕТО НА КОТЕЛА Е С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

СЪРЦЕТО НА КОТЕЛА Е С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Горелката с метални фибри при горене има свръх ниски емисии на NOx, със стойности, които отговарят на най-рестриктивните европейски стандарти: ZEN достига най-високият клас на горене (клас 6) заради ниското си въздействие върху околната среда и е позициониран като най-екологично устойчивия продукт в своята категория. А благодарение на уникалния си 100% неръждаем двукамерен топлообменник на Rinnai достига една от най- високите ефективности на пазара.

Промяна към едно по-добро бъдеще…

ВЪТРЕШЕН / ВЪНШЕН МОНТАЖ

ВЪТРЕШЕН / ВЪНШЕН МОНТАЖ

Пригоден както за вътрешен, така и за външен монтаж, благодарение на високият клас защита – IPX5D и стандартно оборудваната система против замръзване до -20ºC! Класът на водоустойчивост позволява монтажа му и в бани.

МОДЕРЕН ПРОПОРЦИОНАЛЕН СТАЕН ТЕРМОСТАТ С ДИСТАНЦИОНЕН ИНТЕРФЕЙС

МОДЕРЕН ПРОПОРЦИОНАЛЕН СТАЕН ТЕРМОСТАТ С ДИСТАНЦИОНЕН ИНТЕРФЕЙС

Zen пристига стандартно с Wi-Fi модул и  термостат с дистанционен интерфейс (който може да бъде инсталиран и в помещение, различно от това на уреда), за да управлявате и контролирате котела без да се налага посещение в котелното помещение. Освен това пропорционалният контрол чрез стайна температура осигурява минимум 30% по- ниски разходи за отопление!

4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

4 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

ПОНЕЖЕ ВЯРВАМЕ В ПРОДУКТИТЕ СИ.
Японският стандарт за качество и сигурност заедно със 100-годишния опит в производството ни позволяват удължената гаранция от 4 години, без проблем!

ДЪЛЖИНА НА КОМИНА ДО 50M.

ДЪЛЖИНА НА КОМИНА ДО 50M.

ДЪЛЖИНА НА КОМИНА ДО 30M.

ДЪЛЖИНА НА КОМИНА ДО 30M.

Модерен Дизайн

Модерен Дизайн

СТАНДАРТНО МОДЕРЕН

ВСЕКИ RINNAI ГАЗОВ КОТЕЛ ИДВА СТАНДАРТНО С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ АКСЕСОАРИ ЗА ОПТИМАЛНА РАБОТА, НИСКИ СМЕТКИ ЗА ГАЗ И ВИСОКО НИВО НА КОМФОРТ.

ВГРАДЕН ИНТЕРНЕТ WiFi МОДУЛ С ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai

ВГРАДЕН ИНТЕРНЕТ WiFi МОДУЛ С ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai


Да поддържате постоянна температура в дома през целия ден, дори когато Ви няма, означава загуба на енергия, всичко което трябва да направите, е да изтеглите ПРИЛОЖЕНИЕТО MyRinnai и да активирате ежедневното или седмично програмиране от телефона си, за да намалите потреблението си и в същото време поддържате домашния комфорт на високо ниво. С приложението MYRINNAI можете да включите и изключите котела където и да сте, да го рестартирате в случай на неизправност, да получавате известия за състоянието му и да промените настройките в случай на неочаквани промени в плановете Ви като например вечеря в последната минута с приятели или роднини. Може да настроите и будилник, който синхронизирайки се с този на вашия смарт телефон, стартира котела десет минути преди сутрешното събуждане, така сутрешният душ ще бъде винаги хубав и горещ. От едно ПРИЛОЖЕНИЕ също е възможно да управлявате няколко котела едновременно, например Вашия собствен и този на възрастните Ви родители или този във планиската Ви вила. Освен това може да дадете достъп на няколко члена от семейството да контролират котела.

НЕУТРАЛИЗАТОР НА КОНДЕНЗА

НЕУТРАЛИЗАТОР НА КОНДЕНЗА


Серията Zen включва стандартно кондензния неутрализиращ сифон, интегриран в уреда с добавен гранулат и веднага готов за употреба. Това ви позволява да опростите инсталацията, дори при подмяна на традиционен котел за висока температура. Интегрираният неутрализатор всъщност позволява да се елиминира киселинността на конденза (вода с киселинно рН, получена при нормалното функциониране на котела, корозивна към тръбите и каналите), без да се налага да се сблъсквате с разходите за закупуване и поддръжка на външен аксесоар/неутрализатор, който да изпълнява тази функция. Освен това при външен монтаж например на тераса, използването на такова устройство е задължително. Като толкова незаменим компонент, ние решихме той да идва стандартно във всеки котел.

ЗАЩИТА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ ДО -20oC

ЗАЩИТА ПРОТИВ ЗАМРЪЗВАНЕ ДО -20oC


Котелът е оборудван със защита против замръзване до -20oC, което съвместно с IPX5D защитата позволява той да бъде монтиран външно.

ИНТЕГРИРАНА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА

ИНТЕГРИРАНА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРНА СОНДА


Интегрираната климатична сонда е стандарт за котлите на Rinnai: позиционирана е вътре на входа на всмукателната тръба и монтажът е по- лесен от всякога, без строителни работи и електрически връзки. Благодарение на този сензор, можете да забравите да регулирате температурата и да оставите уреда да мисли за всичко, интелигентно коригирайки своята работа в зависимост от времето и външната температура. Така можете да се насладите на перфектен баланс между комфорт и спестявания, без притеснения.

ЗАЩИТА ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

ЗАЩИТА ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ


Котелът е оборудван стандартно със сензор, разпознаващ средна и висока сеизмична активност, при което затваря клапана на газта и изолира уреда от приток на гориво.

Тегло 1 кг
Клас

Марки

Модел

Rinnai ZEN 24, Rinnai ZEN 29, Rinnai ZEN 34

Тип монтаж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Кондензен газов котел Rinnai ZEN WiFi“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!