0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Оглед и консултация

Когато става дума за изграждане на система, поставяне на отоплително или друг вид тяло, избиране на мощността му, местоположението му и други фактори, важна предпоставка е предварителният оглед на помещението/пространството. Огледът, понякога препоръчителен, друг път задължителен е с цел най-точно да се определят индивидуалните особености и нужди на клиента. По този начин се гарантира както най-добрият възможен вариант, допринасящ единствено за икономията и комфорта на клиента, но и най-бързият и качествен вариант за работа, към който нашият екип да подходи.

Екипът, който извършва огледа е съставен от същите лица, които след това при пристъпване към етап изграждане/монтаж ще се занимават и с него. С това се гарантира точното и адекватно обсъждане на клиентските идеи и нашите предложения, без нужда от повтаряне и без разминаване в крайния резултат. Това гарантира най-качественото изпълнение на нашите услуги и най-високата удовлетвореност от клиентска страна.

Във връзка със създалата се извънредна епидемична обстановка екипите ни вземат всички възможни предпазни мерки по време на оглед. Ежедневно се проверява здравословното състояние на служителите и се прави необходимата дезинфекция както на използваната техника, така и на самите тях. По този начин целим защита както на тяхното здраве, така и здравето на клиентите ни. 

Ако не знаете дали при вас е необходим оглед или не, ще ви предоставим адекватна консултация, която можете да получите като се свържете с нас.

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!