0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Проектиране на инсталации

e7cc8c2313db63e83feb928f5a3f92d0

Карана ООД изпълнява комплексни инженерингови решения:

– Проектиране
– Монтаж
– Узаконяване
– Въвеждане в експлоатация
– Сервизно обслужване на всяка изградена инсталация
– Помощ и активна връзка с клиента на всеки етап от процеса

Притежаваме ISO сертификация по “Система за управление на околната среда” (ISO 140001:2015) и “Система за управление на качеството” (ISO 9001:2015). Сертификатите гарантират, че Карана ООД извършва качествена, безопасна и екологично щадяща работа по отношение на всякакви системи, сред които:

– Газови системи
– Вентилационни системи
– Отоплителни системи 
– Климатични, слънчеви и други системи

За всяка от нашите инсталации използваме качествени, с гарантиран произход и проверени продукти, на които сме и преки дистрибутори. Сред използваните продукти са такива от водещите марки в сферата: Ferroli, Vaillant, Bosch, Mitsubishi, Impresind, Viessman, Gree, Daikin, Yanmar, SIABS, Met Mann, Fondital и много други.

Всеки от проектите ни е съобразен с персоналните изисквания на клиента и възможно най-доброто съотношение цена-качество-икономия за него. Спазваме всички нормативни изисквания и стандарти, като отговаряме на въведените европейски норми. Проектите ни са с повишено ниво на безопасност и дългогодишна експлоатация, като всеки член на нашия екип е с необходимия професионален опит, умения и отдаденост в сферата. 

Във връзка със създалата се извънредна епидемична обстановка екипите ни вземат всички възможни предпазни мерки. Ежедневно се проверява здравословното състояние на служителите и се прави необходимата дезинфекция както на използваната техника, така и на самите проектанти/инсталатори. По този начин целим защитата на вашето, както и това на служителите ни здраве.

Свържете се с нас и споделете вашите цели и идеи, за да намерим заедно най-подходящото решение.

С уважение: Карана ООД

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!