0 - 0.00 лв.
Няма продукти в количката.
ПРОДУКТИ

Изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации

ЗА НАС

Карана ООД предлага широка гама продукти, необходими за изграждането на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации, които ще осигурят необходимия комфорт във всеки дом, търговски обект, офис, склад или производствено помещение.

Ние ценим доверието, което клиентите ни оказват, избирайки услугите ни и винаги се стремим да удовлетворим техните желания.

Карана ООД е предпочитан бизнес партньор, притежаващ множество препоръки, които свободно можете да разгледате в страницата “Референции” на сайта ни.

Освен чисто търговската дейност, ние изпълняваме комплексни инженерингови решения – проектиране, монтаж, узаконяване, въвеждане в експлоатация и сервизно обслужване на изградените инсталации. Екипът ни включва професионалисти с дългогодишен опит в проектирането на и изграждането на:

Преустройства на различни технологични процеси с цел използване на природен газ
Преносни и разпределителни газопроводи и газопроводни съоръжения
Преустройства на котелни и централи за изгаряне на природен газ
Отоплителни инсталации, климатични и вентилационни системи
Битово и промишлено газоснабдяване

Висококвалифицирани специалисти осигуряват поддръжка и следгаранционен сервиз, обезпечени с необходимите разервни части и компоненти, на абонаментен принцип, на територията на цялата страна.

Успешно функциониращата ни система, утвърдената дистрибуторска мрежа, мотивираният екип и навременната доставка от нашия склад ни осигуряват бързото и ефективно обслужване на клиенти в цялата страна.

Предлаганите продукти са с гарантирани произход и качество, като самите ние извършваме дейността си с тях.

В продуктовата ни гама ще намерите изделия на Ferroli, Vaillant, Bosch, Mitsubishi, Impresind, Viessman, Gree, Daikin, Yanmar, SIABS, Met Mann, Fondital и много други.

Преди да поръчате, винаги можете да се свържете с нас за техническа консултация и подбор на подходящото за Вас оборудване.

ПРИДОБИТИ СЕРТИФИКАТИ

Карана ООД представя на своите клиенти и партньори придобиването на ISO сертификация от 02.02.2021. Придобитите сертификати са “Система за управление на околната среда” (ISO 140001:2015) и “Система за управление на качеството” (ISO 9001:2015). ISO сертификацията е официален документ, издаващ се от Орган за сертификация и е доказателство, че фирмата (организацията) е въвела и има реално работеща сертифицирана система за управление. Внедрявайки системи за управление на качеството фирмата притежаваща сертификата контролира всички процеси и процедури, които влияят върху качеството на нейния продукт, дейност или услуга. Високото качество на изброените гарантира успешното откликване на изискванията и подразбиращите се потребности на клиентите, както и грижата за околната среда. Автентичността на сертификатите може да бъде проверена чрез предоставения QR код на самия сертификат. С придобиването на тази сертификация Карана ООД затвърждава позициите си в бизнеса и продължава своето професионално развитие.

Нашият екип

Десислава Петрова

Яна Карапетрова

yuli

Юлиян Фурлански

Инженер-проектант
💬
y.furlanski@karana-bg.com

📲 088 242 4196

Me

Габриел Деянов

Технически сътрудник
💬
g.deianov@karana-bg.com

📲 0898 33 7392

fbt

Таня Кирова

Офис мениджър
💬
t.kirova@karana-bg.com

📲 0887 17 2507

mitko

Димитър Стойчев

Технически сътрудник
💬d.stoytchev@karana-bg.com
📲 087 791 9792

miro

Мирослав Мирчев

Регионален мениджър
💬
m.mirchev@karana-bg.com

📲 088 288 1098

Екип Монтажници

Направете запитване!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!